Liity jäseneksi

Raudanpuute ry:n jäsenenä tuet työtä raudanpuutteen oikean ja hyvän hoidon edistämiseksi. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Varsinaiset ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Liity Raudanpuute ry:n jäseneksi maksamalla jäsenmaksu tilille ja täyttämällä liittymislomake. Ohjeet ja liittymislomake: https://raudanpuute.yhdistysavain.fi/

Jäseneksi liittymismaksu ja vuotuinen jäsenmaksu
Varsinaiset jäsenet 15€
Kannatusjäsenet 100€
Pankkitili: FI74 5282 0120 1777 77
Maksun saaja: Raudanpuute ry
Viite: 1009
Huom! Mikäli maksu tulee toisen henkilön tililtä, älä käytä viitettä, vaan laita jäsenen nimi viestikenttään.
Jatkossa jäsenmaksu tulee aina vuosikokouksen jälkeen kevään loppupuolella liittymislomakkeeseen ilmoittamaan sähköpostiosoitteen.

Jäsenedut

Webinaaritallenne, asiantuntijana sisätautien ja kliinisen hematologian erikoislääkäri Tom Widenius, kesto n. 1,5 h. Tallenne on perusteellinen tietopaketti raudanpuutteesta.

""
Webinaarin asiantuntijana toimii sisätautien ja kliinisen hematologian erikoislääkäri Tom Widenius

Raudanpuutteen kokonaisvaltainen hoito -webinaaritallenne, asiantuntijana ravintoterapeutti Nina Saine, kesto n. 1,5 h. Webinaarissa Nina paneutuu gynekologisiin, dietaarisiin ja ruoansulatuksellisiin raudanpuutteen syihin. Nina kertoo myös tarvittavista laboratoriotutkimuksista, niiden tulkinnasta, raudanpuutteen hoidosta ja ravintolisien käytöstä. Webinaarin lopuksi Nina vastaa osallistujien kysymyksiin ja antaa neuvoja.

""
Nina Saine Raudanpuute ry:n webinaarissa.

Yhdistyksen jäsenet saavat 10% alennuksen Puhdilta tilatuista laboratorionäytteistä. Heiltä löytyy monipuolisia palveluita oman terveydentilansa selvittämiseksi.

Puhdilta saat laboratorionäytteet helposti tilattua ilman lähetteitä.

Minna Heikkinen on tarjonnut yhdistyksen jäsenille ”Naisen rautakirja” -teostaan alennettuun hintaan. Naisen rautakirja sisältää tietoa raudanpuutteen aiheuttajista ja vinkkejä ja ohjeita, miten huolehtia omasta rautatasapainosta.

Naisen rautakirjan voi ostaa joko painettuna tai e-kirjana