Raudanpuute ry järjestää virtuaalitreffit 28.10 klo18.30

Raudanpuute ry järjestää syksyllä 2020 etätapaamisia raudanpuuteasioiden merkeissä Facebookissa. Olemme kutsuneet tapaamisiin henkilöitä, jotka ovat raudanpuutteesta kärsineet ja haluavat jakaa oman tarinanasa ja kokemuksensa raudanpuutteen taustoistaan, oireistaan ja saamastaan hoidosta. Järjestämme ensimmäiset treffit tulevana keskiviikkona 28.10 klo18.30 alkaen.

Ensimmäisessä tapaamisessa saamme kuulla suurperheen äidin, Enni Pöykön tarinan, kuinka raudanpuute hänellä ilmeni ja minkälaisia ponnisteluita on vaatinut, että hän on saanut tarvitsemansa hoidon raudanpuutteeseensa.

Jokainen osallistuja voi esittää kysymyksiä, terveysneuvontaa emme anna. Tarkoitus olisi pitää tapahtuma keskustelevana ja jakaa vertaistukea samassa tilanteessa oleville.

Käy ilmoittautumassa tapahtumaan Facebookissa ja nähdään keskiviikkona!

Haluaisitko jakaa oman tarinasi?

Oletko kärsinyt raudanpuutteesta? Mikäli haluat auttaa vertaistasi – kerro heille tarinasi! Miten raudanpuute löytyi? Mitä oireita sinulla oli? Miten raudanpuutetta hoidettiin? Mitä raudanpuutteen hoito on sinuun vaikuttanut?

Mikäli haluaisit jakaa oman tarinasi, ota yhteyttä joko sähköpostilla info@raudanpuuteyhdistys.fi tai messengerillä!

Liity jäseneksi – yhdessä olemme enemmän!

Raudanpuute ry tarjoaa jäsenilleen vertaistukea, tutkittua tietoa ja työtä hyvän hoidon eteen. Yhdistyksen tavoitteena on, että raudanpuute ilman anemiaa tunnistetaan ja hoidetaan asianmukaisesti terveydenhuollossa.

Sinä voit tukea toimintaa liittymällä jäseneksi, tarjoamalla vertaistukea toiselle raudanpuutteiselle tai ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi. Raudanpuute ry:n jäsenenä tuet työtä raudanpuutteen oikean ja hyvän hoidon edistämiseksi.

Muut tekstit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *